Customer Reviews
träffa en tandläkare idag

10 anledningar att träffa en tandläkare idag

10 anledningar att träffa en tandläkare idag

Hoppas du uppskattade vår infografik som med text och bild på ett engagerande sätt visar 10 anledningar att träffa en tandläkare idag. Detta är vårt andra infografiska material. Gillar du infografik kommer du hitta mer för tandvård hos oss snart.

Vi blir bättre för varje publicering som är fri att använda för vem som helst.

Infografik - träffa en tandläkare idag

Vi lägger hela tiden till nytt material så vid varje besök hittar du något som inte fanns här sist du besökte oss. Ett av våra första infografikinlägg. Vi lär oss fortfarande men här hittar du matnyttig information som visar om du behöver träffa en tandläkare idag.

Det kommer fler infografiska bilder med högre kvalité både i upplösning och design. Vi blir bättre då vi ser och lär hela tiden. Hitta något nytt om tandvård bland våra nypublicerade infografik.

Behöver du boka en tid online eller vill lämna en recension gör du det enkelt på knapparna nedan.

Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Infografik för tandläkare

10 anledningar att träffa en tandläkare idag. Presenterad som Infografiskt material. Ett trevligt presentationsmedium och vår andra som blev bättre än den första. Vi kommer hela tiden lägga till nya och bli bättre. När tiden räcker till vill säga. Infografik för tandläkare på svenska är det stor brist på.

Träffa en tandläkare idag

Men dessa görs även för andra tandläkarpraktiker att användas tillsammans med annan information på er hemsida eller social media. Infografiskt material är perfekt som del av ett blogginlägg. Med bild, färg och text lever sidan upp. Vår infografik är fri att använda i social media eller på er hemsida.

Ett alldeles utmärkt sätt att på ett visuellt intressant sätt presentera information. Passar även Facebook och annan social media.

White Label Infografik

Helt utan vår företagsinformation passar vår infografik alla tandläkarsidor. Använd all infografik som vi producerar fritt. Inom kort när vi har mer material kommer vi göra allt lättillgängligt att ladda ner och annvända utan ändringar. Gratis att använda, snabbt och smidigt. Ett medium som engagerar läsaren.

Glöm inte länken

Allt vi ber om är en källhänvisning i form av en länk till vår huvudsida här för Laholms Tandvårdsklinik. Glöm inte visa oss kärlek med en länl till vår hemsida. Tack och mycket framgång önskas med vårt material med anledningar att träffa en tandläkare idag.

Infografiskt material som vi låter dig framgångsrikt använda.

Leave a Comment

(0 kommentarer)

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *