Customer Reviews
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Tandvårdsrädsla

Det är viktigt att undersöka tänder och tandkött regelbundet. Detta gäller även dig som lider av tandvårdsrädsla.

Problem som hittas i ett tidigt skede blir enklare och billigare att åtgärda.

Vår tandläkare Ulf Olson och tandsköterskorna Birgitta Nilsson och Lisbeth Ohlsson har gedigen erfarenhet i behandling av patienter med tandvårdsrädsla.

Flexibel privat praktik

Tack vare vårt flexibla tidsbokningssystem kan vi avsätta den tid du behöver. Vi vill att patienter med tandvårdsrädsla i lugn och ro gör sina besök.

Laholms Tandvårdsklinik vill ge dig en smärtfri behandling som är så behaglig som möjligt.

Tala gärna om din tandvårdsrädsla redan när du bokar din tid. Gör det senast när du anmäler dig i vår reception.

Om du önskar går det utmärkt att ta med en närstående vän som stöd.

Tandvårdsrädsla - så här går det till

I behandlingsrummet görs först en undersökning av munhygienen. Sedan går vi tillsammans noga igenom hur tandvården kommer att utföras.

Vi kan erbjuda dig lugnande medicinering innan behandlingen. Om det behövs bedövning appliceras en bedövningssalva före för att minska obehaget.

Förmodligen erbjuds du bland annat en tandrengöring som din tandläkare utför. Det är ett utmärkt sätt att slippa onödiga behandlingar för tandvårdsrädda patienter.

Kommunikation

Tandvårdsrädsla botas lättast med kommunikation. Vi kommer överens om hur du kan kommunicera under behandlingen om du behöver en paus.

Tandvårdsrädsla kan minskas och botas genom positiva upplevelser hos tandläkaren. På Laholms Tandvårdsklinik får du all tid du behöver.

Ett besök

Det är medicinskt möjlig vid ett och samma besök. Då slipper du gå och oroa dig i väntan på återbesök.

Det är oftast möjligt att boka tid även samma dag så du inte behöver vänta på behandlingar i onödan.