Customer Reviews
Måndag
8:00 - 14:00
Tisdag
8:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 17:30
Fredag
8:00 - 13:00
Lunch
12:00-13:00
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
Elina Dahlgren
Elina Dahlgren
05:20 03 May 19
Enormt duktig och för er med tandläkarskräck är de guld värda! Rekommenderar starkt!
See All Reviews

tandläkare Laholm Ulf Olson

Tandläkare Laholm Ulf Olson

Idag är tandläkare Laholm Ulf Olson en uppskattad del av stadsbilden i vår lilla stad. Vi lärde först känna honom under flera år när han skötte om vår tandvård som tandläkare på Folktandvården Laholm.

När han för flera år sedan kände sig nästan rätt fullärd som tandläkare Laholm Ulf Olson beslutade han sig för att det var dags för en egen praktik.

Laholms Tandvårdsklinik

Nu hade han siktet inställt på Laholms Tandvårdsklinik och tandläkare Rolf Ahl som var på väg att gå i pension. För Rolf var under förhandlingarna rätt tandläkare viktigare än rätt pris vilket förvånade mig då.

De två kom väl överens och idag förstår Ulf varför skötseln av praktiken var så central för Rolf. Det kan inte ha varit lätt att lämna ifrån sig en praktik man som han i många år vårdade en tandläkarpraktik bättre skött än någon verksamhet jag har erfarenhet av.

Tandläkare Laholm Ulf Olson köpte av Rolf Ahl en högst välskött praktik med kunder som var mycket nöjda med sin tandläkare.

Tandläkare Laholm Ulf Olson

Han har förvaltat det väl för det är en välskött praktik även idag med tandsköterskorna Birgitta Nilsson och Lisbeth Ohlsson som verkar ha koll på allt.

När jag tänker efter så har han samma sköterskor som Rolf. Han har fantastisk personal som jag vet Ulf är tacksam att ha vid rodret när han har fullt upp dagarna i ända framför patienters gapande munnar.

En tandläkare Laholm uppskattar

Som tandläkare Laholm Ulf Olson verkan han aldrig stressad med en hög effektivitet. Han berättade för mig en dag att hans främsta styrka som tandläkare är hans förmåga att arbeta snabbt och effektivt.

Det är med yttersta noggrannhet Ulf Olson har anpassat prislistan efter sin egen förmåga. Arbetar jag snabbare kommer det både mig och mina patienter till godo.

Jag hinner träffa fler patienter samtidigt som mina kunder sänker sina tandvårdskostnader. Han närmar sig 50 år med stormsteg. Jag vet det för vi är samma ålder. Vi är så gamla nu..

Erfaren tandläkare Laholm erbjuder

Tandläkare Laholm Ulf Olson är specialist tandläkare inom tandkirurgi som även ägnar sig åt allmäntandvård som omväxling. Detta kommer hans patienter till godo i en liten stad.

Vår praktik kan erbjuda patienter hjälp med all deras tandvårdsbehov här på praktiken.

All tandvård utom tandreglering

Det remitterar dom till en annan privat specialisttandläkare inom sitt område. Det är med stort intresse för estetisk tandvård som hans kirurgiska kompetens används.

Då främst inom implantat kirurgi. Tandimplantat med dagens hållbara helkeramiska kronor och broar ger många patienter en andra chans till nya tänder med full bettfunktion och ett estetiskt mer tilltalande leende än någonsin.

Folktandvården Laholm var en stressig miljö

Han har gedigen erfarenhet som tandläkare. Han tog sin tandläkarexamen på tandvårdshögskolan i Malmö 2003 vilket innebär att tandläkare Laholm Ulf Olson praktiserat inom allmäntandvård i snart 15 år.

De senaste åren har han mer och mer hängett sig åt all slags implantat behandling stora som små.

Kronor och broar i porslin

Det är med stort intresse för sitt yrke han kirurgiskt sätter in titanskruvar i tandbenet som blir en del av kroppen. Sedan med en krona i porslin ovanpå blir det en ny tand som vara för livet om du sköter dina tänder.

Som patient är det viktigt även för plånboken med en erfaren tandläkare.

Med omfattande erfarenhet missar dom sällan något vilket håller kostnaden för tandvård nere för patienterna. Väntar man med undersökning hos tandläkaren blir problemen större i samma takt som räkningen.

Vänta inte med akut tandvård

Vänta aldrig med att uppsöka en privat tandläkare i Laholm. Det blir bara kostsamt och smärtande. Träffa alltid en tandläkare akut när du först behöver det.

Akut tandvård är den del av en tandläkarpraktik som alltid måste funka felfritt. Patienter som ringer en tandläkare akut med tandvärk måste få en akut tid samma dag.

Vi måste tillgodose våra kunders behov och det är akuttandvård samma dag. Vi har kunskapen som botar en patient med smärta samma dag. Om inte du kan som deras tandläkare är det ditt ansvar att hitta en tandläkare i Laholm som kan.

Tandimplantat tidskrävande

Själv avslutar jag inom 1-2 veckor implantat behandling som pågått i 9 månader nu. Det är ett omfattande arbete vilket är det jobbigaste med implantat. Varje implantat måste i omgångar läka innan arbete kan fortsätta.

Men det har gett mig möjlighet att lära känna en underbar personal som med Ulf i spetsen alltid har sina patienters bästa intressen i tanke.

Som privat tandläkare Laholm erbjuder har specialist tandläkare Ulf Olson den tandläkare Laholm erbjuder med mest erfarenhet inom estetisk tandvård och implantat.

Tandläkare Laholm

Jag vet att vi kommer se mer av tandläkare Laholm Ulf Olson för varje år som går. Han sa sist jag träffade honom att om 5 år sätter han igång och arbetar mer och fler timmar. Då är barnen gamla nog.

Som tvåbarnsförälder har hela familjen tyckt inställningen pengar är inte allt varit bra för oss alla. Som tandläkare Laholm Ulf Olson tjänar vi rätt bra.

5 år att bli tandläkare

Visst tog utbildningen 5 år och sedan har jag vidareutbildat mig inom tandkirurgi men ändå. Som privat tandläkare med familj under uppväxt har jag de senaste åren kunnat välja en arbetsvecka som är ungefär 10 timmar mindre i veckan.

Den tiden lägger han oavkortat tillsammans med sin fru på sina barn. En dag kommer jag vara tacksam att jag valde barnen  först under deras viktigaste år.

Jag vet att få som är mitt i karriären har den möjligheten så det är något att vara tacksam för. Men dom timmar han jobbar på praktiken har han fullt upp hela tiden.

Ny hemsida

Utan en lugn stund med ett väl fungerande team avlöser patienterna varandra fick jag med hans nya hemsida under utveckling till slut skriva denna text åt Ulf.

Med patienterna hela tiden i första rummet har han inte många minuter lediga på dagen. Mycket tack vare ett effektivt boknings system har han tidigare berättat.

Alltid tid för akut tandvård

Dom lyckas trots fullt upp hela tiden hitta tider dagligen för dom som behöver akut tandvård samma dag. Det är en del av att ha praktiserat så många år som jag har i samma lila underbara stad.

När ett team som vi med så många år av samlad kunskap synkar 100% så hinner man mycket på en arbetsdag även om den bar är 6 timmar lång som min när jag kan hjälpa det.

Passion för tandvård

Kanske är det också därför han vid 50 fortfarande har sådan passion för sitt yrke som specialisttandläkare. Det är ett trivsamt yrke när allt flyter på som det gör för oss.

Vi är väldigt fokuserade på att göra våra kunders besök till en trevlig upplevelse. När vi lyckas med det har vi patienter som ser fram emot att komma istället för som så många lider av ha patienter med tandvårdsrädsla.

Smärtfri behandling

Vår målsättning varje dag är att ge våra patienter en smärtfri behandling.

Ett tandläkarbesök behöver inte vara kopplat till smärta utan en trevlig upplevelse med tandläkare Laholm Ulf Olson.

Prisexempel

Det är inte dyrare att gå till privattandläkare

Undersökning av ny patient 795 kronor

Fullständig undersökning när du kommer som ny patient till oss. Fyra röntgenbilder ingår.

Tandutdragning 1 250 kronor

Vanlig utdragning av en tand. Alla moment ingår. Om tanden behöver delas eller opereras ut blir behandlingen dyrare.

Tandlagning, tre ytor 1 695 kronor

Lagning med komposit, inklusive material. Inga övriga kostnader. Allt är inräknat.

Rotfyllning 3 858 kronor

Upprensning och rotfyllning av en framtand med en rotkanal, inklusive alla moment och allt material.

Enstaka krona, porslin 5 195 kronor

Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och arbete.

Enstaka krona, helkeramisk Included

Priset gäller när man gör en enda krona. I priset ingår allt material och tandtekniskt arbete.

Blogginlägg av tandläkare Ulf Olson

Håll ett öga på hans senaste inlägg på bloggen

Estetisk tandvård

Tandläkare Ulf Olson erbjuder gratis konsultation inom estetisk tandvård