Customer Reviews

Tandimplantat rådgivning

Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
Elina Dahlgren
Elina Dahlgren
05:20 03 May 19
Enormt duktig och för er med tandläkarskräck är de guld värda! Rekommenderar starkt!
See All Reviews

Tandimplantat rådgivning

Vi på Laholms tandvårdsklinik erbjuder som enda tandläkare Laholm har inom tandimplantat en kostnadsfri rådgivning inför tandimplantat. Undersökning om du är en bra kandidat för tandimplantat ingår utan kostnad.

Du får dessutom ett kostnadsförslag med ett exakt pris som visar ditt pris för implantatbehandlingen i sin helhet med hänsyn tagen till högkostnadsskyddet.

Tandimplantat - så här går det till

Under den kostnadsfria rådgivningen berättar tandläkare Ulf Olson om allt du behöver veta inför ett tandimplantat. Du får reda på hur många sittningar som krävs för det aktuella implantatarbetet. Han berättar hur lång tid implantatbehandlingen tar med hänsyn till den läkning som krävs.

Tandimplantat - schemaläggning

Om du och tandläkaren kommer överens att tandimplantat är bästa alternativet för dig bokas första sittningen. Tandsköterskan hittar en tid då arbetet med ditt tandimplantat kan påbörjas.

Tandimplantat - frågor och svar

Glöm inte ställa alla eventuella frågor som du har nu när du träffar tandläkaren. Frågor som tandläkare Ulf Olson har alla svaren på. Vill du veta något som helst om Laholms Tandvårdsklinik och tandimplantat så är tandimplantat rådgivning bästa chansen. Passa på och få svar på allt du undrar.

Senaste nyheterna inom implantat