Customer Reviews
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews
Laholms Tandvårdsklinik
5.0
powered by Facebook
Patrik PW Wiman
Patrik PW Wiman
2018-08-02T21:40:48+0000
Jag blev mycket nöjd med resultatet och det trevliga bemötandet
Anders Huttunen
Anders Huttunen
2018-01-14T14:47:03+0000
Jag bor i Laholm och hittade er när jag googlade information om tandimplantat. Er hemsida gav svar på alla mina frågor och mer därtill. Allt nyttig information inför beslutet att ersätta en tandglugg med ett tandimplantat. Tack för all information. Efter flera rekommendationer väljer jag Laholms Tandvårdsklinik när det blir dags för tandimplantat. Fin hemsida!
Petra Strååt
Petra Strååt
2017-12-11T17:13:06+0000
Kan varmt rekommendera Laholms tandvårdsklinik. Var där för konsultation för tandimplantat och jag blev verkligen positivt överraskad . Trevligt bemötande och en riktigt kompetent tandläkare i Laholm Ulf Olson. Varit i kontakt med Folktandvården i Skåne tidigare ang just tandimplantat i tron att det skulle vara mera prisvärt. Istället skulle jag blivit slussad från en "specialist" till en annan utan något konkret kostnadsförslag. När jag kom till Laholms tandvårdsklinik som dessutom är en privat sådan, blev jag glatt överraskad att jag haft fel. Ulf är specialiserad och allt görs på kliniken och priset är definitivt intressant och skräddarsytt enbart för mig. Rekommenderar starkt Laholms tandvårdsklinik!!
Lotta Lindholm
Lotta Lindholm
2017-06-01T17:41:16+0000
Ni är helt enkelt bäst. 😃
Stefan Erlandsson
Stefan Erlandsson
2017-04-28T18:09:15+0000
Efter flera rekommendationer på Facebook valde jag att boka en tid hos Ulf Olson. Hans personal är vid första kontakt bemötande och inställd på att erbjuda de tjänster man efterfrågar. Det är med nöje jag ser fram emot mitt första besök hos tandläkare Ulf Olson med så populära Laholms Tandvårdsklinik på social media.
Linda Hjelm
Linda Hjelm
2017-04-20T15:15:08+0000
Mkt trevlig tandläkare och sköterskor. Är hemskt rädd för att gå till tandläkaren men blir alltid så väl bemött.
Mats Cullin
Mats Cullin
2017-03-26T15:36:44+0000
Jag genomgick nyligen ett större ingrepp då jag bytte ut flertalet tänder i överkäken mot implantat. För mig som har en viss tandläkarskräck blev jag positivt överraskad av det varma och professionella bemötande jag fick av Laholms Tandvårdsklinik. Behandlingen utfördes utan vare sig obehag eller smärta, och jag är oerhört nöjd med det perfekta resultatet. // Mats Cullin
Carl Goransson
Carl Goransson
2017-02-19T23:09:08+0000
Ulf Olson är bästa tandläkare Laholm erbjuder med den lika erfarna personalen på Laholms Tandvårdsklinik. För implantat behandlingar är Ulf vår lokala tandläkarpraktik som utfört omfattande arbeten inom tandkirurgi.

Tandimplantat pris

För tandimplantat pris bokar du en kostnadsfri rådgivning inför ett eller flera tandimplantat. En mindre undersökning ingår utan kostnad. Detta för att se om du är en lämplig kandidat för implantatbehandling.

Du får också ett kostnadsförslag som tar hänsyn till ditt högkostnadsskydd. Högkostnadsskyddet gäller för implantatbehandlingar stora som små.

 

tandimplantat pris

 

Högkostnadsskyddet i korthet löper över en 12 månadersperiod:

 • De första 300 kronorna täcker högkostnadsskyddet
 • Från 3 000-15 000 kronor får du 50% rabatt
 • Allt över 15 000 kronor får du 85% rabatt

Som du ser lönar det sig att passa på att göra större implantatbehandlingar. All behandling behöver göras inom angiven 12 månadersperiod.

Kalkyl för tandimplantat pris

Här nedan följer en kostnadskalkyl där du ser hur mycket din kostnad blir. Alla priser tar hänsyn till högkostnadsskyddet. Detta kan variera beroende på när du sist besökte tandläkaren.

Här följer några exempel:

 • Tandimplantat pris 5 000 kronor: Högkostnadsskyddet täcker 1 800 kronor. Ditt pris: 4 200 kronor.
 • Tandimplantat pris 10 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 3 800 kronor. Ditt pris: 6 200 kronor.
 • Tandimplantat pris 20 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 10 550 kronor. Ditt pris: 9 450 kronor.
 • Tandimplantat pris 25 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 14 800 kronor. Ditt pris: 10 200 kronor.
 • Tandimplantat pris 50 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 36 050 kronor. Ditt pris: 13 950 kronor.
 • Tandimplantat pris 75 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 57 300 kronor. Ditt pris: 17 700 kronor.
 • Tandimplantat pris 100 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 78 550 kronor. Ditt pris: 21 450 kronor.
 • Tandimplantat pris 150 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 121 050 kronor. Ditt pris: 28 950 kronor.
 • Tandimplantat pris 200 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 163 550 kronor. Ditt pris: 36 450 kronor.
 • Tandimplantat pris 250 000 kronor:  Högkostnadsskyddet täcker 206 050 kronor. Ditt pris: 43 950 kronor.

Dessa priser gäller om allt arbete utförs under en 12 månadersperiod. Boka en kostnadsfri rådgivning idag inför implantatbehandling och få ett kostnadsförslag med dig hem.

Rådgivningen är helt kostnadsfri. Du betalar först när du bestämt dig för att påbörja implantatbehandling.

 

tandimplantat pris

 

Folktandvården Laholm tandimplantat pris

Det statliga referenspriset är en prislista framtagen som kostnadsförslag för all slags tandvård. Folktandvården Laholm ligger över detta referenspris på samtliga behandlingar som kliniken erbjuder.

När man jämför Folktandvården Laholm prislista med Laholms Tandvårdsklinik är skillnaden marginell. Vissa priser är högre än oss och vissa något lägre.

Låt inte priset påverka valet av tandläkare inför implantatbehandling. Ofta rör det sig om hundralappar i skillnad med hänsyn tagen till högkostnadsskyddet.

När det gäller tandimplantat är Laholms Tandvårdsklinik ditt skälvklara val. Vi har all den erfarenhet som krävs inför den tandkirurgi som tandimplantat innebär.

 

tandimplantat pris

 

Tandimplantat avbetalning

När du fått ditt tandimplantat pris har vi flera avbetalningsalternativ:

 1. Då tandimplantat har en lång läkningstid kan du göra förutbestämda avbetalningar vid varje besök. Inget tandvårdskonto krävs då sista avbetalningen sammanfaller med sista besöket.
 2. För en längre avbetalningsplan kan ett tandvårdskonto upprättas i samråd med Consumer Bank.
 3. Du kan även öppna ett sparkonto och börja spara inför en större implantatbehandling.

Tandimplantat pris för alla

Utvecklingen av material inom tandimplantat är det största som hänt tandvården på 40 år. Vi använder idag material som håller livet ut:

 • Tandimplantat är en ny tandrot av titan. Ofta kallad titanskruv.
 • En helkeramisk krona sätts in ovanpå ditt tandimplantat efter läkningstiden.

Med olika finansieringsalternativ rekommenderar vi nästan alltid tandimplantat istället för en tandbrygga. Vi låter inte din ekonomi stå i vägen för bästa tänkbara behandlingsalternativ.

Tandimplantat pris - rådgivning

Boka en kostnadsfri rådgivning idag. Du får ett tandimplantat pris och en mindre undersökning ingår. Först fastställer tandläkaren om du är en lämplig kandidat för tandimplantat.

Sedan tar vi fram ett tandimplantat pris med finansiering som passar din ekonomi.

 

tandimplantat pris

 

Den tandläkare Laholm väljer för tandimplantat

Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik i centrala Laholm. Du hittar oss på Trädgårdsgatan 11B jämte Laholms Tidning. Vår praktik ligger på andra våningen.

Tandläkare Ulf Olson med personal är rätt val då vårt team har lång erfarenhet. Sammantagen gedigen erfarenhet ingen annan praktik i Laholm kan mäta sig med.

Senaste nyheterna inom implantat

Tandimplantat eller proteser

Tandimplantat eller proteser

Implantat eller proteser: vilket borde du välja? Det kan vara ett knepigt val när det gäller tandimplantat eller proteser. Medan proteser…

Tandimplantat komplikationer

Tandimplantat komplikationer

Tandimplantat komplikationer Vi är inte en perfekt organism och i förlängning är det ingen operation. Det gäller också tandimplantat komplikationer. Designad för…

Tandimplantat Halmstad eller Laholm

Tandimplantat Halmstad eller Laholm

När du bestämt dig för implantat är tandimplantat Halmstad eller Laholm inte det viktigaste. Rätt tandläkare är det viktigaste valet…

Fördelar och nackdelar med tandimplantat

Fördelar och nackdelar med tandimplantat

Fördelar och nackdelar med tandimplantat har förändrats med nya revolutionerande material Tidigare var proteser och fixerade broarbeten de vanliga alternativen. De…

Vad är ett tandimplantat

Vad är ett tandimplantat

När du förlorar en tand kan det vara traumatiskt. Vad är ett tandimplantat? Det är något du behöver veta. Speciellt…

Implantat behandlingar

Implantat behandlingar

Implantat behandlingar - din chans till helt nya tänder Tandimplantat är artificiella konstgjorda rötter som används vid implantat behandlingar. En…

Tandimplantat kostnad

Tandimplantat kostnad

Innan behandlingen startar görs en noggrann bedömning och tandimplantat kostnad och kostnadskalkyl. Kostnaden för en implantatbehandling varierar. Det beror på…