Customer Reviews
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
Elina Dahlgren
Elina Dahlgren
05:20 03 May 19
Enormt duktig och för er med tandläkarskräck är de guld värda! Rekommenderar starkt!
See All Reviews

Helkeramisk krona på tandimplantat

Nya material som håller livet ut

Om du bara saknar en tand är en helkeramisk krona på tandimplantat ofta den bästa lösningen. Implantatet fungerar som rot och fästpunkt för den nya kronan.

Krona på tandimplantat - så här går det till

Först placeras en titanskruv med hjälp av tandkirurgi i tandbenet. Din nya tandrot är tillverkad av bästa titan marknaden erbjuder idag. Din nya tandrot av titan är den enda metallen som kroppen accepterar som sin egen. Nu påbörjas läkningen. Då växer tandköttet samman med din nya tandrot av titan. Den växer samtidigt samman med tandbenet och blir en del av kroppen.

Den keramiska kronan fästs sedan som krona på tandimplantat. Den matchar färgen och formen på dina naturliga tänder så bra att ingen kommer att se någon skillnad.

krona på tandimplantat

Krona på tandimplantat - Intillliggande tänder intakta

Man behöver inte vara orolig för att tänderna bredvid skadas av ett tandimplantat. Det finns heller ingen risk för att fortsatt benförlust försvagar de intilliggande tänderna.

Helkeramisk krona av högsta kvalitet porslin från en av våra bästa tandtekniker. Vårt samarbete har pågått under mina år här på Laholms Tandvårdsklinik. Den relationen vi har är värdefull och levererar kronor och broar av bästa materialen.

Titanfixtur som placeras i tandbenet är av bästa kvalitet som marknaden erbjuder idag. Utvecklingen går snabbt och många anser att förbättringen av de material vi idag arbetar med är det största som hänt tandvården på 40 år. Nu arbetar vi i material som håller livet ut.

Krona på tandimplantat - Vi håller oss uppdaterade

Våra leverantörer arbetar med det bästa marknaden har att erbjuda och håller oss uppdaterade när nya bättre tandimplantat och alla andra tillbehör som hela tiden introduceras inom implantatbranschen.

Som tandläkare skapar man personliga kontakter då vi alla träffas på olika mässor. När något nytt kommer har vi kontakter som ringer och vill sälja det till oss.

krona på tandimplantat

Krona på tandimplantat - implantatbehandling vår specialitet

Då vi specialiserat oss på tandimplantat har vi hela tiden insikt om allt branschrelaterat material av värde på internet. Inkorgen är full av nyheter varje dag som vi spännande följer och utvecklas med. Laholms Tandvårdsklinik bedriver allmäntandvård med inriktning tandimplantat. Andelen tandimplantat är den snabbast växande behandlingsformen på kliniken.

Tandimplantat en snabbt växande marknad

Varje månad hittar nya patienter hit för kostnadsfri rådgivning inför ett tandimplantat. Vår klinik utför olika implantatbehandlingar dagligen. Vi har den erfarenhet du bör kräva när du bestämmer dig för en krona på tandimplantat. Vi utför all slags implantatbehandling och välkomnar implantatarbeten stora som små till ett förutbestämt pris.

Tandimplantat till förutbestämt pris

Boka en kostnadsfri rådgivning inför krona på tandimplantat. I den rådgivningen ingår en undersökning för att fastställa om du är en god kandidat för implantatbehandling. När undersökningen är klar behöver vår tandläkare Ulf några minuter framför datorn. Med hänsyn till ditt högkostnadsskydd tar han fram ett exakt kostnadsförslag åt dig att ta ställning till.

krona på tandimplantat

Tandimplantat - finansiering i olika former

Det ska mycket till innan Laholms Tandvårdsklinik skickar en kund till inkasso. Det ska aldrig behöva hända. Vi erbjuder en rad olika sätt att finansiera din implantatbehandling. Om den är omfattande blir det kostsamt. Då tar vi tillsammans med kunden fram en avbetalningsplan som passar kundens ekonomi. Ofta följer avbetalningarna dina sittningar.

Tandimplantat - betalningsupplägg kopplat till dina besök

Du får naturligtvis betala kontant eller så anpassar vi oss till vad som passar dig bäst. Vårt betalningsupplägg följer dina sittningar och totala antal besök. Tandimplantat tar tid och kräver flera sittningar.

När kunden godtar kostnadsförslaget som tas fram vid den kostnadsfria rådgivningen tar vi fram en betalningsplan som börjar vid det första besöket. Eller sittningen som vi ofta säger. Vid varje besök genereras en 10 dagars faktura som du enligt överenskommelse betalar direkt på praktiken.

Då tandimplantat tar tid att läka hinner du göra dina avbetalningar i takt så att din sista betalning sammanfaller med ditt sista besök. Betalningsplanen är då till fullo betald samtidigt som arbetet är slutfört.

Vid sista besöket gör du din sista betalning och har då allt klart och betalt. Om allt annat ser bra ut i din mun återkommer vi när det blir dags för din årliga kontroll. Då hör vi av oss för att bra en tid för undersökning hos tandläkaren.

Krona på tandimplantat - förebyggande tandvård

Bara för att du har en helkeramisk krona på tandimplantat betyder det inte att förebyggande tandvård blev mindre viktig. Tvärtom är det viktigt att du tar hand om din investering vilket en krona på tandimplantat faktist är. Om din mun i övrigt är i gott skick behöver du bara investera i den billigaste förslaget av tandvårdsprodukter som är mer eller mindre nödvändiga för din munhygien.

Grundläggande produkter för krona på tandimplantat

Förslag som klarar hela din förebyggande tandvård mellan besöken. Med rätt förebyggande tandvård utförd på rätt sätt med kvalitetsprodukter kan hål i tänderna upphöra mellan dina årliga undersökningar.

Använd följande produkter dagligen enligt anvisningen:

  • Borsta tänderna med en bra eltandborste eller vanlig kvalitetstandborste
  • Munsköljmedel som innehåller fluor tar du efter varje måltid
  • Sist en mellanrumsborste i rätt storlek på kvällen gör snabbt rent där mat brukar fastna

Sköter du dina tänder enligt ovan kan en tandrengöring av tandläkaren kan vara allt du behöver vid nästa årliga tandläkarundersökning.

Glöm inte att ge oss ett positivt omdöme här.

krona på tandimplantat