Customer Reviews

 
 
 
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
Elina Dahlgren
Elina Dahlgren
05:20 03 May 19
Enormt duktig och för er med tandläkarskräck är de guld värda! Rekommenderar starkt!
See All Reviews Write a review

Lämna recensioner idag!

Hjälp andra besökare välja Laholms Tandvårdsklinik när dom läser dina och andras recensioner på vår hemsida. Över 80% av nya patienter läser våra omdömen som våra patienter har lämnat. Du förstår nu hur viktigt det är med positiva omdömen för vår praktik.

Om du är patient hos oss dela gärna någonting du tycker är positivt med oss här på Laholms Tandvårdsklinik. Klicka på vår logo här nedan så kan du också glädja oss med positiva recensioner idag!

Tandläkare laholm

Tack från hela personalen!

Som tack för ditt omdöme bjuder vi på 3 månaders förebyggande tandvård vid nästa besök hos oss här på Laholms Tandvårdsklinik. Omdömen från våra patienter glädjer hela personalen.