Customer Reviews
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik

En privat tandläkare Laholm uppskattar med Ulf Olson i spetsen. I sin roll som praktikens tandläkare leder han ett team med en sammantagen erfarenhet ingen praktik i Laholm kan mäta sig med. Vi erbjuder all slags tandvård inom allmäntandvård och estetisk tandvård då med huvudinriktning tandimplantat.

Jag är inte bara Webmaster och skribent. Jag är också patient på Laholms Tandvårdsklinik. Jag låter ingen annan än tandläkare Ulf Olson röra mina tänder. Ditt viktigaste val är valet av tandläkare. Sedan gäller det att alltid få träffa samma som du aktivt valt.

 

privat tandläkare laholm - om oss

 

Träffa alltid samma tandläkare

På Laholms Tandvårdsklinik träffar du alltid samma tandläkare. Detta är så viktigt för hög kvalitet tack vare tandläkarens personliga erfarenhet av din munsituation. Han känner dina tänder. Det gör Ulf Olson med sina patienter. En privat tandläkare Laholm har lärt känna under alla hans år som tandläkare i Laholm.

Folktandvården Laholm sedan privat tandläkare Laholm

Först flertalet år på Folktandvården Laholm. Sedan privat tandläkare på Laholms Tandvårdsklinik i nära samarbete med Praktikertjänst. Han trivs i Laholm framför allt alla personer han fått lära känna under åren som vår tandläkare.

 

privat tandläkare laholm - om oss

 

Jag rekommenderar mitt val av privat tandläkare

Efter en 1 år lång implantatbehandling med många sittningar har jag idag bara tandimplantat. Ovanpå helkeramiska kronor som är som nya tänder i både över- och underkäken. Jag skulle inte kunna vara nöjdare.

Det viktigaste valet du gör bör vara aktivt och det är ditt val av privat tandläkare. Folktandvården Laholm har 5 års väntetid innan du som vuxen får lista dig som ny patient.

Lista dig hos Laholms Tandvårdsklinik

Tar 2 minuter online här till vänster på vår hemsida. Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik. Svårare än så är det inte. Vi hör av oss inom kort. Om du ger Laholms Tandvårdsklinik ansvaret för dina tänder ser vi din mun som vår referens. Vi är lika bra som ditt leende.

När du listar dig som ny patient övertar vi allt ansvar för alla dina tandläkarbehov. Vi anpassar din tandvård efter dina behov och din ekonomi.

Inför ett stort implantatarbete förstod jag att valet av tandläkare viktigt. Det behöver bli helt rätt. Personligen sökte jag bästa möjliga resultat med pris och avbetalningar som passade min ekonomi.

Ulf Olson är en privat tandläkare Laholm anlitar och rekommenderar för all slags tandimplantat. Han har all den erfarenhet som krävs inom tandkirurgi. Därför bör du välja Ulf Olson för alla implantatbehandlingar stora som små.

Beslutsprocessen gick snabbt och kändes självklar när jag läste omdömen om Laholms Tandvårdsklinik. Där kan du läsa vad patienter säger om tandimplantat utförda på Laholms Tandvårdsklinik.

Ulf Olson får högsta betyg av alla kunder som anlitat praktiken för tandimplantat. En privat tandläkare Laholm uppskattar sedan han flertalet år arbetade på Folktandvården Laholm.

Många nöjda kunder följde Ulf då han lämnade Folktandvården Laholm och som privat tandläkare övertog Laholms Tandvårdsklinik.

Ulf Olson är en erfaren privat tandläkare Laholm känner

Han är snart 50 år och har arbetat som tandläkare sedan 2003. Första åren på Folktandvården Laholm lärde han känna oss laholmare och underbara Laholm. Nu är han den tandläkaren att gå till när man vill ha perfekt resultat inom all slags tandimplantat.

 

privat tandläkare laholm - om oss

 

Laholms Tandvårdsklinik

Tandläkare Ulf Olson tog sig igenom åren som nyutexaminerad tandläkare på Folktandvården. Han arbetade flertalet år på Folktandvården Laholm.

Tills han en dag kände att tandvård på löpande band inte riktigt passade honom. Folktandvården Laholm är en överbelastad mottagning. En stressig miljö för både personal och patienter på Folktandvården Laholm. Dom till och med hänvisar patienter med akut tandvård till privat tandläkare Laholm istället.

Stressfri tandläkarpraktik

Nu sätter jag vårt schema som passar oss och våra patienter. Idag ser jag fram emot årliga kontroller till exempel. Patienter Ulf känner som lämnat sin tandvård i hans trygga händer i många år.

Kan man bygga relationen med sina patienter över många år blir arbetet mycket trevligare. Det blir på en personlig nivå när man träffar samma tandläkare vid varje besök. Den största fördelen för patienten är att du alltid behandlas av samma team. Samma tandläkare i en lugn avslappnad miljö här på Laholms Tandvårdsklinik.

Tandläkare Ulf Olson med personal tar ansvaret för alla praktikens patienter. Han ser deras munhygien som sin privata uppgift att sköta väl. Varje patientupplevelse påverkar praktikens övergripande kundnöjdhetsfaktor. Den står i direkt korrelation till hur bra det går och hur stämningen är på praktiken.

Därför är din patientupplevelse alltid i fokus hos oss på vår praktik. Vi tar väl hand om dig varje gång du stiger in genom dörren. Vi vill att din patientupplevelse har så många positiva inslag som möjligt. När du lämnar praktiken smärtfri vill vi alltid att du gör det som nöjd kund.

Klicka gärna på "lämnat ditt omdöme idag!" uppe i huvudmenyn innan du lämnar vår sida.

Välkommen till oss på Laholms Tandvårdsklinik - den omtänksamma praktiken.

[wpforms id=”48863″ title=”true” description=”true”]

Senaste nyheterna inom implantat