Customer Reviews
Måndag
8:00 - 14:00
Tisdag
8:00 - 15:00
Onsdag
8:00 - 14:00
Torsdag
8:00 - 17:30
Fredag
8:00 - 13:00
Lunch
12:00-13:00
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Om tandsköterska Birgitta Nilsson

Birgitta Nilsson och hennes kollega tandsköterska Lisbeth Ohlsson har arbetat som tandsköterska på Laholms Tandvårdsklinik bra mycket längre än sin chef tandläkare Ulf Olson.

Hon verkar ha koll på det mesta och när tandläkare Ulf Olson behöver ytterligare information under behandlingar har hon svar på alla frågor.

Jag ska få Birgitta Nillson att skriva någonting kort om sig själv här men dom är ständigt så upptagna på praktiken.

Tandsköterska Birgitta Nilsson

Här hittar du inlägg om förebyggande tandvård från tandsköterska Birgitta Nilsson

Har du varit på din årliga undersökning?

Rätt förebyggande tandvård och din årliga tandläkarundersökning håller karies borta