Customer Reviews

Barntandvård

Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Barntandvård

Alla barn är välkomna på spännande barntandvård till oss på Laholms Tandvårdsklinik. Vi kallar dig och dina barn varje år!

Alla barn och ungdomar har enligt tandvårdslagen rätt till kostnadsfri regelbunden och fullständig barntandvård.

Den sträcker sig idag till det kalenderår som barnet fyller 23 år.

All tandvård är kostnadsfri fram till dess.

Barntandvård ofta dagens höjdpunkt

Vi är alla tre lika barnkära som vi är erfarna av barntandvård.

Det självklara valet för privat barntandvård i Laholm.

Laholms Tandvårdsklinik är en privat tandläkare Laholm kan lista sina barn hos för professionell erfaren barntandvård.

Föräldrar väljer hellre en privat tandläkare Laholm har registrerad att lista barn hos.

Tandläkare med många års erfarenhet

Hans år med barntandvård på Folktandvården Laholm var lite för stressade i en miljö med långa väntetider.

Vi tycker du ska välja Laholms Tandvårdsklinik med den bästa tandläkare Laholm har som erbjuder barntandvård.

Vi ser till att barn i alla åldrar lämnar praktiken med med en trevlig upplevelse att minnas inför nästa års tandläkarbesök.

Laholms Tandvårdsklinik

Ulf Olson är en tandläkare Laholm känner sedan flertalet år på Folktandvården Laholm.

Sedan ett antal år arbetar han som privat tandläkare i Laholm. Idag driver han Laholms Tandvårdsklinik tillsammans med sköterskorna Birgitta Nilsson och Lisbeth Ohlsson.

Tillsammans har dessa barnkära föräldrar all den erfarenhet man kan önska från en privat tandläkarpraktik.

Smärtfri behandling

Vi kan nästan alltid genomföra en helt smärtfri behandling av ditt barn med bästa tänkbara team för barntandvård.

Regelbunden behandling innebär en tillräcklig tandvård för att hålla en god tandhälsa. I begreppet fullständig behandling ingår både allmäntandvård och barntandvård.

Ju tidigare desto bättre

Kom redan innan ditt barn fyllt tre år så tittar vi på ditt barns tänder. Vi ger dig råd om hur du på bästa sätt kan sköta om ditt barns tandhälsa.

Vi är flerbarnsföräldrar alla tre med lång gedigen erfarenhet av barntandvård. Här på praktiken välkomnar vi barnets alla åldrar på ett lekfullt sätt.

Detta för att göra de allra första kontakterna med tandläkare och barntandvården så positiva som möjligt.

Här får barn lära känna miljön utifrån sin egen nivå. De kan ställa frågor och besökare kan pröva på instrument ändamålsenliga deras ålder.

Att åka ”hiss” i behandlingsstolen brukar vara en favorit bland våra yngsta besökare.

Välj rätt tandläkare Laholm erbjuder

Att låta rätt tandläkare få ansvar för ditt barns tänder kan vara av betydelse för hela deras hälsa. Ju tidigare i livet vi blir medvetna om det desto bättre är kommer vår kropp att må.

Nu för tiden kan du få bra privat barntandvård från tidig ålder. Om du väljer Laholms Tandvårdsklinik i tid kommer de ha en god tandhälsa även som vuxna.

Att tidigt lära sig att gå till tandläkaren är viktigt. Det är ett sätt att avdramatisera de framtida tandläkarbesöken.

barntandvård

Årlig undersökning

Vi kommer att kalla ert barn för undersökning hos tandläkaren en gång om året. Oftare om det skulle behövas. Vi är rädda om ditt barns tänder och vill lägga grunden till en god tandhälsa redan nu!

All tandvård är gratis till 23 års ålder även hos en privat tandläkare i Laholm.

Ditt barn kan ha behov av tandreglering eller viss specialisttandvård. Ditt barn kan i fall som tandreglering ha behov utöver den barntandvård vi praktiserar.

Då remitterar vi er till någon av våra privata specialisttandläkare som vi samarbetar med.

Råd till föräldrar

  • Börja borsta ditt barns tänder morgon och kväll vid tidig ålder. Passa på så fort de tittar fram. Då gärna med fluortandkräm anpassad för barn.
  • Både bröstmjölk och välling innehåller naturligt socker. Den kan ge karies i de nya små tänderna.
  • Ett tips kan vara att göra något roligt av stunden med tandborsten. Det kan till och med blir något att se fram emot. Hitta på en ramsa där varje tand har ett eget namn eller låt ditt barn prova att borsta själv. Det är viktigt att barnet lär sig hur det känns när tänderna är rena. Då blir det desto lättare med tandborstningen även i framtiden.
  • När kindtänderna kommer är det extra viktigt att ni tillsammans håller dem rena.
  • Använd en mjuk tandborste. Byt tandborste minst var tredje månad.
  • En vuxen bör borsta barnets tänder åtminstone till 9 års ålder!
  • Lär tidigt ditt barn att undvika småätande. Efter ett mellanmål kan det vara bra att skölja munnen med lite vatten. Även nyttigheter som frukt innehåller socker som kan ge karies.
  • Vatten och mjölk är det bästa ditt barn kan dricka. Både till maten och mellan målen. Kom dock ihåg att mjölk innehåller mjölksocker!
  • Är det dags för något gott? Välj hellre frukt än godis och gör kanske en dag i veckan till godisdag.

barntandvård

Undersökning av barn

Tandläkaren gör en första bedömning och lägger upp en behandlingsplan. Vår barntandvård utgår ifrån ditt barns behov!

När ditt barn kommer till oss för barntandvård första gången undersöker tandläkaren bettets utveckling. Att Ulf är tandläkare inom tandkirurgi och bettfysiologi är bra för dina barns växande tänder.

Han kontrollerar om det finns hål i tänderna eller några andra sjukdomar i munnen. Vi kommer också att prata med dig om kostvanor och rutiner för munhygien.

Du har frågor - vi har svar

Du kommer också få möjlighet att ställa alla de frågor du vill ha svar på så vi tillsammans ser till att tillgodose ditt barns alla tandvårdsbehov.

Vi ser till att du får de råd du behöver för att ge ditt rätt förebyggande tandvård vid rätt ålder.

Om barnet har hål i tänderna lagar vi dom. Givetvis försöker vi tillsammans sätta stopp för utvecklingen av nya hål och andra sjukdomar.

Handfasta råd om barntandvård

Tandläkaren går tillsammans med dig och ditt barn igenom hur tänderna ska rengöras. Vi berättar också vilken mat som är bra för tänderna.

Boka tid för din 3-åring och lista ditt barn hos en privat tandläkare i Laholm. Låt Laholms Tandvårdsklinik vara din partner med den erfarenhet av barntandvård som du kräver för ditt barns tänder.

Nu är det gratis fram till 21 års ålder att gå till Folktandvården Laholm eller en privat tandläkare i Laholm med den bästa barntandvården.

Samma personal

Här får ditt barn träffa samma tandläkare och personal varje gång. Det är viktigt att ett barn inte utvecklar tandvårdsrädsla. Ett stressat besök är allt som krävs som kan ta år att överkomma. Vi låter inte det hända ditt barn.

Vi ger ditt barn den trygghet de behöver under ett besök på vår praktik. Boka en tid hos oss idag.