Customer Reviews
barns tandhälsa infografiskt

Barns tandhälsa infografiskt

En tidslinje med barns tandhälsa infografiskt presenterat

En infografisk tidslinje som grundligt tar dig från födseln fram till 21 års ålder. En mycket grundlig väl genomarbetad infografi om barns tandhälsa. Den bör delas på all social media om barntandvård då den lätt hittar sin plats.

Varje hemsida som på något sätt berör barntandvård får ett klart lyft när vår infografi publiceras jämte annat material i behov av material som samtidigt engagerar och informerar föräldrar med detta vackra infografiska material.

Barns tandhälsa infografiskt kan ge många barn bättre tänder

Målsättningen med denna infografi är att intressera föräldrar till att de på allvar hjälper sina barn till bättre tänder med alla de rätta verktygen. Vi tar även upp diet för att till fullo leverera en komplett guide för föräldrar som vill hålla munhygienen i gott skick på sina barn.

Vi kommer skicka ut den till de större praktikerna och ge dom möjligheten att dela denna infografi med sina patienter på sina hemsidor och sociala konton.

Vi kallar denna infografi En Tidslinje Som Följer Ditt Barns Tandhälsa Infografiskt:

En tidslinje med barns tandhälsa infografiskt gör sig lika bra på bloggen som på Facebook

Det här är vår tredje infografi i snabb följd. Det är med stort intresse vi kommer fortsätta producera väl genomtänkta infografier för tandläkare. Varje gång du besöker vår sida hoppas vi du hittar något nytt.

Facebook API Ratning: {"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"error_subcode":460,"fbtrace_id":"Ff7c7c\/7S3s"}}
Petra Torresan
Petra Torresan
12:13 12 Dec 17
Intresserad av tandimplantat och fick en rekommendation om Laholms tandvårdsklinik. Tidigare gjort förfrågan på folktandvården i Skåne i tron att det skulle vara billigare men där tog jag verkligen fel. Folktandvården hade slussat mig fram och tillbaka utan någon konkret prisplan. Istället tog konsultationen med Ulf betydligt kortare tid med en bestämd prisplan som är avsevärt intressantare och bättre än FTV. Trevligt bemötande och en specialiserad tandläkare som gör allt på kliniken är precis vad jag ville ha. Så jag ser verkligen fram emot nästa besök där vi förmodligen sätter igång "på allvar" med implantatet. Mycket nöjd!!Tack Ulf!
Carl Goransson
Carl Goransson
01:48 17 Dec 17
När det gäller större implantat arbeten som mitt investerar man i kvalité. Med många år bakom sig på Folktandvården i Laholm rekommenderade en tidigare arbetskamrat därifrån Ulf Olson. Hon berättade att det är hans absoluta specialité och att han brinner för tandvårdskirurgi. För implantat kan jag varmt rekommendera Ulf Olson som ditt bästa val. Tack!
Eivi Karlberg
Eivi Karlberg
11:48 20 Apr 17
See All Reviews

Infografiskt material

Välkommen till Laholms Tandvårdsklinik

Den omtänksamma praktiken

tandläkare Laholm

Leave a Comment

(0 kommentarer)

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *